JULKALENDRAR 2018

Adventskalenderkampanjen börjar!

Den 15.10 är det dags att börja sälja scouternas adventskalendrar. Adventskalenderkampanjen varar ända till 5.12. Som tidigare år kostar den även nu 7€ styck. Pengarna som samlas in går till kåren för att bl.a. kunna ordna olika evenemang. Finlands Svenska Scouter och Finlands Scouter får också en del av de insamlade pengarna. Scouten som säljer kalendrar får pris om hen säljer tillräckligt många kalendrar. I år kan man få tomtemärket för 2018, ett häfte och till och med en vattentät packsäck.

Kom ihåg att adventskalendrarna kan också köpas på webbshopen http://www.adventtikalenteri.fi/sv/. Webbshopen är i synnerhet praktisk för dem som inte har kontanter på sig eller för någon som bor långt borta. När man köper kalendrar från webbshopen ska man komma ihåg att skriva in den kår man vill stöda med sitt köp (alltså SöS förstås).

Beställ kalendrar:

Föräldrarna kan beställa kalendrar till sin scout genom att fylla i formuläret “Beställ kalendrar”. Scouterna får kalendrarna på ett möte.

Beställ: ÖPPNA FORMULÄR

Det är meningen att man försöker sitt bästa för att sälja alla kalendrarna man beställt men om det händer att man har några osålda så ska man kontakta Meri.

Betalning:

Pengarna som scouten samlat in av försäljningen ska betalas in på kårens konto gärna så snabbt som möjligt efter att man sålt alla kalendrarna.

Kontonummer: FI93 2305 1800 0033 41 (Nordea) (skriv som meddelande scoutens namn och sålda kalendrar)

Frågor riktas till julkampanjchefen Meri Piippo:

meri.piippo(at)gmail.com

050 911 7520