julkalendrar 2019

Den 15.10 är det dags att börja sälja scouternas
adventskalendrar. Adventskalenderkampanjen
varar ända till 5.12. I år har priset för kalendern höjts så en adventskalender kostar nu 10 € styck. Det betyder att kåren får nu en större andel av de insamlade pengarna än tidigare år. Kåren använder pengarna bland annat till att ordna olika evenemang. En del av de insamlade pengarna kommer användas till nästa sommars storläger Najs 2020 som även SöS kommer delta i.

Scouten som säljer kalendrar får pris om hen säljer tillräckligt många kalendrar. I år kan man få följande pris:
8 sålda: tomtemärke
15 sålda: tomtemärke + bestick med scoutlogo
30 sålda: tomtemärke + bestick + ryggsäck (10l) med scoutlogo
50 sålda: bestick + ryggsäck + tomtemärke i silver
100 sålda: bestick + ryggsäck + tomtemärke i guld + hängmatta

Kom ihåg att adventskalendrarna kan också köpas på webbshopen https://www.adventtikalenteri.fi/sv/ . Webbshopen är i synnerhet praktisk för dem som inte har kontanter på sig eller för någon som bor långt borta. När man köper kalendrar från webbshopen ska man komma ihåg att skriva in den kår man vill stöda med sitt köp (alltså Södrik Stigfinnare förstås).

Beställ kalendrar:
Föräldrarna kan beställa kalendrar till sin scout genom att fylla i formuläret “Beställ kalendrar”. Scouterna får kalendrarna på ett möte. https://forms.gle/ggQNvhKbbgLHmNHy7

Det är meningen att man försöker sitt bästa för att sälja alla kalendrarna man beställt men om det händer att man har några osålda så ska man kontakta Meri.

Betalning:
Pengarna som scouten samlat in av försäljningen ska betalas in på kårens konto gärna så snabbt som möjligt efter att man sålt alla kalendrarna. Deadline för betalning är 6.12.

Kontonummer:
FI93 2305 1800 0033 41 (Nordea) (skriv som meddelande scoutens namn och sålda kalendrar)

Frågor riktas till julkampanjchefen Meri Piippo: vicekc@sodrikstigfinnare.com
050 911 7520