Kategorier
Alla åldersgrupper

Lägerbrev 1

Vad kul att du är intresserad av lägret! Som vi har väntat på att få ha sommarläger tillsammans, och äntligen börjar det bli dags 😎 I sommar kommer vi förhoppningsvis få mysa, grilla korv och tappa bort oss i skogen med nya och gamla kompisar från våra grannkårer. På programmet står redan bland annat paddling, bastu, simning och P-rådd!

När?
31.7-5.8 (för äventyrsscouter och äldre)
31.7-2.8 (för vargungar)

För vem? Alla i scoutkårerna Grankulla Scoutkår (Grani), Scoutkåren MuHö (MuHö), Södrik Stigfinnare (SöS) och Scoutkåren Tre Björkar (3B). Föräldrar är hjärtligt välkomna med på ett trevligt skogsäventyr – kontakta din egen kår för mera information.

Var? Kattilaniemi lägercentrum i Esbo.

Pris?
30 euro för vargungar
60 euro för äldre scouter
Fakturan skickas från egen kår efter anmälning.
Ta kontakt med egen kår ifall ni är i behov av ekonomiskt stöd för lägret, även utrustning kan lånas om det behövs! Ekonomiska medel ska inte vara ett hinder för att delta på lägret.

Anmälan? Via kuksa på https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=41371, senast 31.5. Har du problem med kuksa, ta kontakt med din kårs kontaktperson! Lägeranmälan är bindande. Fram till den 30.6 kan man avanmäla sig utan kostnader och därefter debiteras hela lägeravgiften. Ifall man blir sjuk innan lägret eller arrangörerna avbokar lägret behöver man självklart inte betala något.

Corona? Vi följer noga med situationen och följer de förordningar som eventuellt är i kraft då det är dags för läger. För att kunna hålla lägret också i en allvarligare situation har vi både plan A, B och C för att säkerställa att alla ska få komma på läger på tryggt vis. Ifall detta sker kommer det info om saken så snabbt som möjligt, men läget kan som vi vet förändras hastigt. Vi tror och hoppas ändå att alla ska kunna komma på läger i sommar, och i planeringen av programmet tar vi genomgående i beaktande hur vi kan ordna varenda litet knop-pyssel så coronasäkert som möjligt. Om man har funderingar kring coronasäkerhet får man gärna ta kontakt med sin kårs kontaktperson och diskutera vidare.

Mer information om tidtabeller, utrustning, betalning och annat viktigt skickas i början av juni till de anmälda i lägerbrev 2!

Ifall du har frågor om lägret kan du vända dig till din kårs kontaktperson:
MuHö: Emil af Björkesten, emil@muho.fi, +358 44 577 5574
SÖS: Meri Piippo, karchef@sodrikstigfinnare.com, 050 911 7520
3B: Antto Ehnberg, antto@trebjorkar.fi, 050 566 6335
Grani: Carolina Savander, carolina.savander@grankullascoutkar.fi, 050 567 5755

Hoppas vi ses på läger! Ha en fantastisk vår tills dess
🌞:iga hälsningar från alla taggade ledar