Shrek förläggning

Vad?

Förläggning med Shrektema! Vi kommer ha olika scoutiga program (t.ex. matlagning på trangia) på lördag, mest ute. På lördag kväll blir det ett mysigt lägerbål med bland annat många scoutvisor. Natten sover vi alla inomhus, men ifall vi är för många (knappast) sover spejare och äldre utomhus i tält. På söndagen har vi ett kortare programpass samt städning, packning och lunch på schema. De som anländer redan på fredag får njuta av en lugnare kväll med bland annat matlagning och kortspel.

När?

  • Vargungar och äventyrsscouter: 

Anländer på lördag 25.3. kl 10. Hemfärd sker söndag kl 13.

  • Spejare och äldre: 

Anländer på fredag 24.3. kl 19. Hemfärd sker söndag kl 13. (Spejare kan även välja att delta endast lö-sö).

  • Dagsdeltagare:

Ifall du inte vill eller kan delta hela förläggningen finns det möjlighet att delta endast lördag dag. Då anländer du 25.3. kl 10 och åker hem samma dag kl 17 (före middag).

Vem?

Alla åldersgrupper är välkomna och det är även möjligt att ta med sig en kompis från en annan kår eller en kompis som inte alls är scout!

Vi skulle hoppas på att några föräldrar kunde komma och hjälpa till med någon del av förläggningen. Redan ett extra par övervakande ögon gör evenemanget betydligt mer tryggt. Ifall scouten känner sig osäker med att stanna över natten på evenemanget, kan det hjälpa ifall en förälder sover över på samma ställe. 

Alla som deltar på evenemanget måste anmäla sig. Även kompisdeltagare och föräldrar.

Var?

Förläggningen hålls på Korvenkolkka scoutstuga i Noux.

  • Address: Ruuhijärvivägen 15, 02820 Esbo

Stugan har ett sovloft, litet kök och ett gemensamt utrymme med bord. Det finns el i stugan, den är eluppvärmd, men det kan ändå vara lite kyligt. Rinnande vatten finns inte. Vintertid är inte hela vägen till stugan plogad, men det finns en parkeringsplats inte långt ifrån.

Pris?

  • Fre-sö: 30 €
  • Lö-sö: 25 €
  • Endast lö: 10 €
  • Föräldrar: 7 € per påbörjat dygn (täcker matkostnaderna)
  • Scouter med ledaruppdrag: 0 €

Anmälan

Anmäl dig i kuksa via länken: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=58851 

Anmälningsdeadline är söndag 19.3.2023.

Alla som deltar (ens en liten del) av förläggningen måste anmäla sig. En myndig person måste anmäla minderåriga. Ifall kuksa strular eller du inte vet hur du ska göra, fråga Meri om hjälp.

Kompisdeltagare: Logga inte in i kuksa utan tryck på länken efter texten “om du inte är scout”.

Frågor?

Frågor kan riktas till Meri (050 911 7520, karchef@sodrikstigfinnare.com ). 

Ses i träsket!

SöS ledare